Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BU KADARINA PES!

Kuşadası'nda 16 Temmuz 2005 tarihinde PKK'nın bir minibüse düzenlediği bombalı saldırıda hayatını kaybeden, terör şehidi  Deniz Tutum'un (21) mezarının baş ucundaki Türk Bayrağı direği ile birlikte çalındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
BU KADARINA PES!

Kuşadası’nda “Bu kadarına pes!” dedirten bir olay yaşandı. Adalızade mezarlığında şehit genç kızın mezarının başındaki Türk bayrağı demir direği kırılarak çalındı. Kuşadası'nda 16 Temmuz 2005 tarihinde PKK'nın bir minibüse düzenlediği bombalı saldırıda hayatını kaybeden, terör şehidi  Deniz Tutum'un babası  Şahin Tutum ,her Cuma olduğu gibi geçtiğimiz Cuma günü de kızının mezarını ziyaret etti. Mezarın baş ucundaki demir bayrak direği ile bayrağın yerinde olmadığını gören baba Şahin Tutum, Belediye Mezarlık Yetkililerine, bilgi verdi. Yapılan araştırmada yerinden kırılarak alınan bayrak ve direk, mezarlık içerisinde, yol kenarında bulundu.

                               BABA TEPKİLİ, BELEDİYE YENİSİNİ YAPTIRDI

Kızının mezarının başındaki direğin kırılarak bayrağı ile birlikte alınmasına bir anlam veremediğini söyleyen baba Şahin Tutum, “”Geçtiğimiz Cuma günü geldiğimde bayrak direğinin kırılarak yerinden alındığını gördüm. Mezarlık müdürlüğü ekiplerine haber verdim. Kuşadası Belediye yetkilileri hiç vakit kaybetmeden yeni bir bayrak ve direk diktiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kimin ne amaçla direği kırıp, bayrakla götürdüğünü bilmiyorum, bir anlam veremiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.