Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Böyle olur Çöpçünün düğünü

Kuşadası belediyesinde çöp işçisi kadrosunda çalışan ve Belediyeye yapılan operasyon çerçevesinde gözaltına alınıp sorgulanan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile Müge Muhafız’ın düğüne Kılıçdaroğlu, Baykal, Tekin başta olmak üzere CHP'nin üst düzey yöneticilerinin büyük bölümü katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2013 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Böyle olur Çöpçünün düğünü

Bir dönem Kuşadası belediyesinde çöp işçisi kadrosunda çalışan ve Belediyeye yapılan operasyon çerçevesinde gözaltına alınıp sorgulanan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile Müge Muhafız’ın Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Miracle Beach Clup’taki düğünü CHP Genel Merkezi Kuşadası’nda buluşturdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu düğün için akşam saatlerinde Kuşadası’na geldi. Balıkçı barınağındaki Balıkçılar Kahvesine oturan Kılıçdaroğlu burada çay içip gözleme yedi. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren CHP lideri kendisine uzatılan ve isminin Masal olduğu öğrenilen bir çocuğu sevdi. Bir ailenin “Sayın genel başkanımız size uyuyan bir çapulcu getirdik.Fotoğraf çektirebilirmiyiz” talebini kırmayan Kılıçdaroğlu ayağa kalkarak aile ve uyuyan çocuk ile poz verdi.

CHP’nin Ege bölgesi belediye başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin aralarında bulunduğu 700 davetlinin katıldığı düğünde, nikahı Aydın belediye başkanı Özlem Çerçioğlu kıydı. Nikah Şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski genel başkanı Deniz Baykal, Barolar Birliği başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin,Tülin Elaldı ile Yüksel Kılcı yaptı. Gençlere nikah defterini CHP lideri Kılıçdaroğlu verdi. Geline bir bilezik takan Kılıçdaroğlu ile Baykal aynı masada oturdu. Halef-Selef genel başkanlar masada hararetli bir konuşmaya daldı. Ankara’ya hareket etmek üzere Miracle Beach Clup’tan ayrılan Kılıçdaroğlu’nu Deniz Baykal aracının kapısına kadar getirerek uğurladı.

Bugünden notlar..

Düğün Kuşadası’nda olmasına karşın nikahı Özlem Çerçioğlu’nun kıyması dikkati çekti.

Basın mensupları fotoğraf çekmek için masadan kalktıklarında CHP ilçe örgütünden bazı davetliler basın mensuplarının yerini kapmak için yarıştı.

Düğün boyunca Belediye Başkanı Esat Altungün’ün moralinin bozuk olduğu, suratının şeklinden anlaşılıyordu.

Parti binasında Genel Başkan Yardımcılarından Umut Oran’ın katıldığı toplantıda üyeler il başkanı ile ilçe başkanı ve yönetimini taraflı davranmakla suçladı.

CHP Genel başkanı  Kuşadası adayı olarak Esat Altungün’ü açıklayacak diye yaygara yapanlar hayal kırıklığına uğradı. Kılıçdaroğlu Esat’ın adını bile ağzına almadı.

Altungün Kılıçdaroğlu yerine Deniz Baykal ile yakın ilişki kurmaya çalıştı.

Ve en önemlisi belediye operasyonu öncesi Kuşadası belediyesinde çöpçü olarak çalışan İrfan İnanç Yıldız’ın düğününün arkasında Kuşadası belediyesinin olduğu konuşuldu.  

Haberin diğer fotoğraflarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 
http://www.adaninsesi.com/foto-galeri/boyle-olur-copcunun-dugunu/21.html


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.