Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beş yıldızlı otelde dehşet

Ayrılmak isteyen nişanlısını vurduktan sonra intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2012 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Beş yıldızlı otelde dehşet

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını öldüren kıskanç sevgili daha sonra intihar etti. Bu gün saat 15 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti.Kuşadası’nda bir otelde garson olarak çalışan Doğan Yılmaz (26) bu yılın başlarında tanışarak nişanlandığı Kübra Büberci (25) ile son günlerde sıkıntılar yaşamaya başladı. Arkadaşlarının bildirdiğine göre, Büberci’yi aşırı derecede kıskanan Yılmaz, nişanlısı ile sık sık tartışmaya başladı. İki gün önce tartışmaları kavgaya dönüşen nişanlı çiftten Kübra Büberci ayrılmaya karar verdi. Tekrar barışmak isteyen Yılmaz ile görüşmeyen Kübra, bu gün özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı beş yıldızlı SeaLight Otele geldi. Öğlen saatlerinde bir otomobille otelin önüne gelip nişanlısının otelin dış güvenlik kulübesinde görevli olduğunu gören Yılmaz otelden ayrıldı. Saat 15 sıralarında elinde otomatik pompalı tüfekle  tekrar olay yerine gelen Doğan Yılmaz, kulübede tek başına oturan güvenlik görevlisi nişanlısının tek el ateş ederek ensesinden vurdu. Kulübenin önüne çıkan Doğan Yılmaz tüfeği bacaklarının arasına sıkıştırıp namlusunu çenesinin altına dayadıktan sonra otomatiğe basarak ateş etti. Yılmaz’ın kafasına isabet eden iki kurşunla olay yerinde öldüğü belirlendi.

                                   Tur otobüsü yeni gelmişti

            Olay anında otele yeni giriş yapan bir otobüs dolusu turist dehşete kapıldı. Silah sesleriyle neye uğradıklarını şaşıran turistler otelin içine kaçışırken, olay yerine koşanlar iki genci kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri her iki gencinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Otelin girişinde meydana gelen olay nedeniyle otele giriş çıkış yasaklandı. Otelin balkonlarına çıkan turistler olayı uzaktan dehşetle izledi.

                                   Cebinden annesine mektup çıktı

            Nişanlısını öldürmeyi kafasına koyan Doğan Yılmaz’ın olaydan önce annesine bir mektup yazdığı ortaya çıktı. Olay yerine inceleme yapan polisler Yılmaz’ın cebinde annesine yazdığı mektubu buldu. Yılmaz’ın notta “Anne ben gidiyorum hakkını helal et” diye yazdığı öğrenildi.

                                   Olay yerine gelen aile yıkıldı

            Babası ile birlikte  Yayla Köyde yaşayan Kübra Büberci’nin 2008 yılında Pamukkale Üniversitesinden mezun olduğu ve bir özel güvenlik şirketine girerek çalıştığı öğrenildi. Olayı duyan Büberci’nin ablası ve babası otel önünde sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan yakınlarını arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.