Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyede bir skandal daha

Kuşadası Belediyesinde şimdi de Zabıta Müdürü (!) skandalı. Altı aydır Zabıtayı yöneten Hakkı Erbeyli ye müfettişler kırmızı kart gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2011 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Belediyede bir skandal daha

              Kuşadası Belediyesi gün geçmiyor ki yeni bir skandala sahne olmasın. Yasalar, hukuk, yerleşik kurallar göz ardı edilip, “ben istedim oldu” mantığıyla yönetilen belediye de şimdide Zabıta Müdürü (!) skandalı patlak verdi. Belediye başkanının üstün meziyetleri için zabıta biriminin başına getirdiği Hakkı Erbeyli’ye müfettişler vize vermedi. Emekli maaşı alan Erbeyli, paraşütle zabıta biriminin başına atandı. Kendisine devlet memurluğu sıfatı verildi. Eline telsiz verilip, maaş bağlandı. Kendini bir anda Kuşadası Belediyesinin zabıta biriminin değil de güvenlik biriminin başı sanan Erbeyli, kendisine verilen görevleri eksiksiz yerine getirdi.

Her şey güllük gülistanlık iken, büyülü atmosferi müfettişler bozdu. Erbeyli müfettişlerin uyarısı üzerine geçtiğimiz hafta istifa etmek zorunda kaldı. Duyumlarımıza göre şimdilerde Hakkı Erbeyli’nin görevinin başında kalması için formül aranıyormuş. Ve çözümün işçi kadrosu ile bulunabileceği sızan haberler arasında. Böylece Türkiye’de bir ilk daha Kuşadası belediyesinde gerçekleştirilecek. Bir işçi statü olarak kendisinden daha üst makamda olması gereken memur kadrosundaki zabıtaları yönetecek.

Tabi ilk müfettiş incelemesine kadar.

            Ancak, tüm bunlardan önce belediye yönetiminin yanıtlaması gereken bazı sorular var. **Hakkı ErbeyliKuşadası Belediyesinde göreve başlamadan  hangi görevde çalışıyordu, bu görevinden nasıl ayrıldı? **Kuşadası Belediyesinde hangi statüde işe alındı?Bu işe alınma yöntemi yasal mıydı? **Müfettişler Erbeyli'ye neden onay vermedi? **Geldiği günden bu yana zabıtalar arasında pek sevildiği söylenmeyen Hakkı Erbeyli'nin hangi özelliği onu birimin başına getirdi?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.