Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın tanıtım günlerinin yıldızı Kuşadası

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneğinin İzmir Fuar Alanında düzenlediği “1.Aydın Tanıtım Günleri” başladı. Fuar alanında Turizmi ön plana çıkaran tek ilçe olan Kuşadası, fuarın yıldızı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Aydın tanıtım günlerinin yıldızı Kuşadası
İl genelinden stant açan belediye, kurum ve özel firmalar tanıtımlarında genellikle Zeytin, Zeytinyağı, İncir gibi ürünleri ön plana çıkarıp promosyon olarak verilirkren, Kuşadası standında ise ilçedeki turistik tesislerin broşürleri dağıtıldı. Stant görevlileri katılımcılara Kuşadası ile ilgili bilgi verdi. Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği dört banner ile yaptığı çalışmaları anlattı. 

1.Aydın Tanıtım Günlerinin  açılışını Aydın Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yaptı. Açılış sonrası Tezcan, beraberinde Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçam, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile Kuşadası standını ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ile Meclis üyesi Hakan Turhan ile bir süre görüşen, Tezcan kendisinin de Kuşadalı olduğunu hatırlatarak, başarı dileğinde bulundu. Fuara katılan tüm belediye başkanları ve bürokratlar Kuşadası standını ziyaret etti.

Fuar’da düzenlenen törende  katılımcı belediyelere plaketlerini Milletvekili ve CHP Genel Başkan yardımcısı Bülent Tezcan verdi. Kuşadası adına plaketi başkan yardımcısı Ayşe Şerifoğlu aldı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.