Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşçıların ziyareti

Kuşadası Aşçılar Derneği yönetim kurulu belediye başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Aşçıların ziyareti
 Uğur Apak başkanlığındaki aşçılar, başkan Kayalı ile önümüzdeki yıl için düşünülen etkinlikler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Tuğrul Şavkay Yöresel Yemek Yarışmasının daha kapsamlı organize edilmesi, Turizm haftası ile aynı tarihlere rastlayan  Aşçılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yemek Festivali  düzenlenmesi konuşuldu. Yarışmalar için çalışmaların bu günden başlatılmasının ele alındığı görüşme sonrası  Kuşadası Aşçılar Derneği başkanı Apak, başkan Kayalı’ya Kuşadası Aşçılar Derneği’nin Regale’sini  taktı.
Apak, aşçıların turizm için önemine dikkat çekerek, “Turizmin görünmeyen yüzündeyiz. En ağır bölümünde, mutfaktayız. Turizmin sezondan çıkarılarak 12 Aya yayılmasını istiyoruz. Kuşadası son aylarda bir ivme kazanmaya başladı. Gelecek için umutluyuz” diyerek, değişik illerde yapılacak olan aşçılık yarışmalarına katılım için destek istedi.

Belediye Başkanı Kayalı’da Tuğrul Şavkay Yöresel Yemek yarışmasının jürisi ve yarışmacıları ile uluslar arası bir yarışma haline getirilebileceğini söyledi. Kayalı, “Kuşadası artık bir dünya kendi. Bundan böyle düzenleyeceğimiz etkinlikler, yapacağımız yarışmaları buna göre organize etmeliyiz. Aşçılarımızın  öneri ve  iş birliği taleplerini bunun için önemsiyorum”dedi.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.