Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdoğan tekrar aday

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan yeni dönemde de aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2013 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Akdoğan tekrar aday

Anayasa Mahkemesinin, oda ve borsalarda başkanlığı 2 dönemle sınırlayan düzenlemeyi Anayasa'ya aykırı bularak iptal etmesinden sonra Kuşadası Ticaret Odasında (KUTO)  hareketlik başladı. İki dönemdir KUTO Başkanlığını yürüten Serdar Akdoğan, bir dönem daha yönetime aday olduğunu açıkladı. Asena Otelde düzenlediği basın toplantısında bu güne kadar birlikte çalıştığı meslek komitelerinin ve çalışma gruplarının baskısı ve destekleriyle tekrar KUTO yönetimine aday olduklarını söyleyen Akdoğan; “Anayasa Mahkemesinin kararından sonra çalışma arkadaşlarımız ve üyelerimizin önerileri ve baskısıyla tekrar aday olmaya karar verdik. Göreve geldiğimizde 500 bin liralık bütçesi olan KUTO, bu gün modern binasıyla 5 Milyon liralık mal varlığına ulaşarak inanılmazı başardı. Binamız için ilk kazmayı vurduğumuzda herkes hayal kurduğumuzu, bitirmemizin olanaksız olduğunu düşünüyordu. Ekibimizle birlikte kamu parasının dikkatli ve iyi kullanılması halinde nasıl başarılı sonuçlar alınabileceğini gösterdik. Odamızın kendisine ait binası toplantı salonlarıyla Kuşadası’nın toplantı ve kültürel etkinlik yapılan merkezi haline geldi. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye’nin önde gelen kolejleriyle yarışacak, Kuşadası Koleji kurulmasıdır” dedi.

            Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akdoğan, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm siyasi partilere eşit mesafede olacaklarını, 2400 Oda üyesi başta olmak üzere Kuşadası’nın ticaretini ileriye götürmek için çaba harcayacaklarını söyledi. Akdoğan, “Kuşadası’nın gelirinin yüzde 85’i turizmden. Ancak son yıllarda yapılan bir iki otel dışında otellerimizin hepsi eski ve yenilenmeleri gerekir. Yatak ve Oda sayısını arttırmak için çalışmalıyız. Gençlerimizde artan işsizlik ancak bu şekilde önlenir. Önümüzdeki aylarda açılacak olan Kongre merkezinin Kuşadası için ikinci bir liman olduğunu düşünüyorum. Bu dönemde görev alarak Kuşadası’nı ileriye taşımadaki rolümüzü en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz” dedi.

            KUTO’nun 2400 üyesi ilçe seçim kurulunun Şubat ayı içinde belirleyeceği bir tarihte 11 komite ile 33 kişilik meclisi seçecek. Meclis ise kendi içinde başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.