Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanın Sesi gündeme getirdi, Çerçioğlu düzenlemeyi başlattı

Özlem Çerçioğlu’nun 10 yıl önce söz verip bu güne kadar çivi çakmadığı “Kuşadası Sahil Düzenlemesi” seçime 40 gün kala başlatıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 13:42
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Adanın Sesi gündeme getirdi, Çerçioğlu düzenlemeyi başlattı

Adanın Sesi olarak geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz Kuşadası Sahil Düzenlemesi nihayet, Setur Marina AVM’si önünden başlatıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2014 yılından bu yana vaatleri arasında bulunan sahil düzenlemesinin, kaybetmesine kesin gözüyle bakılan seçime 40 gün kala ve Setur Marina AVM inşaatlarının önünden başlatılması dikkat çekti.

ÖNCEKİ GÜN GELDİ BAKIP GİTTİ

Halkın projeyle ilgili bilgilendirilmesi için her hangi bir girişimde bulunulmazken, projesinin neleri içerdiği ise merak konusu oldu. Çerçioğlu’nun önceki gün, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i yanına almadan bakmaya geldiği çalışmalar sonrası paylaşılan görseller ise kafaları karıştırdı. 2014 Yılındaki vaadinde, balıkçı barınağından, Marina’ya kadar olan alanda beton ve taşların kaldırılarak denize girilecek plaj oluşturulacağı, çevresinde yürüyüş yollarının yapılacağı belirtilirken, paylaşılan görsellerde ise sadece birkaç makyaj ve peyzaj çalışması yer aldı.

SETUR AVM'NİN ÖNÜNÜ DÜZENLİYOR

Siyasi çevreler ise hala inşaatı süren Setur Marina AVM önünden başlatılmasını, “Sahil düzenlemesi sadece makyaj bile içerse 40 günde bitirilmesi mümkün değil. Düzenlemenin AVM için başlatıldığı ihtimali daha yüksek. Çalışmaların bilgilendirme yapılmadığı için ihale usulü veya belediye kaynaklarıyla yapıldığı konusunda partilisi Ömer Günel dahil kimsenin fikri yok” şeklinde değerlendirirken; Çerçioğlu ise, çalışmayla Kuşadası'nda 2 bin 500 metrelik sahil şeridi boyunca bir yürüyüş ve bisiklet yolu oluşturduklarını ifade etti. Sahil şeridinde plaj voleybolu alanı, seyir alanları ile İsmail Cem ve Atatürk meydanlarında da düzenleme yapılacağını belirten Çerçioğlu, daha modern bir görünüm için de peyzaj çalışmalarına da yer verileceğinin altını çizdi.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.