Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Liralık şapka hayatına mal oluyordu

Kuşadası'nda yola uçan şapkasını almak isterken, arkadan gelen bir kamyonetin çarpması sonucu ön tarafı şaha kalkan otomobilin altına alıp sürüklediği 63 yaşındaki Hatice Arkun, ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2013 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
5 Liralık şapka hayatına mal oluyordu
 Kaza, dün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Adalızade Mezarlığı arkasındaki Süleyman Demirel Bulvarı’nda, yolun karşısına geçmeye çalışan Hatice Arkun’un refüje geldiğinde hızla yanından geçen bir otomobilin rüzgarı nedeniyle şapkası uçtu. Bu sırada Gökçe E. yönetimindeki 09 L 5819 plakalı otomobil, yola düşen şapkasını almak için hamle yapan Arkun’a çarpmamak için güçlükle durabildi. Ancak bu sırada arkadan hızla gelen Salih B. yönetimindeki 09 K 1655 plakalı kamyonet duramayıp otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ön tarafı şaha kalkan otomobil, şapkasını almak için eğilen Arkun’un üzerine düşüp kadını sürükledi. Çevredekiler tarafından otomobilin altından çıkartılan Arkun’a ilk müdahale olay yerinde 112 Acil Servis ekibi tarafından yapılıp Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çenesi, kaburgaları ve burnunda kırıklar olduğu ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Arkun, hayati tehlikesi bulunduğu için daha kapsamlı olan Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Arkun’un tedavisinin sürdüğü bildirildi. Arkun’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Görgü tanıkları, Arkun’un 5 liralık şapka için canını tehlikeye attığını ileri sürdü.

Kazanın ardından polis tarafından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Salih B., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Uçan şapkasını Almak İsterken Otomobilin Altında Kaldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.