Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18. Skalite Turizm'de Kuşadası Kulübüne ödül

Skal Internationa İstanbul Kulübü tarafından Türk turizminde kaliteye yapılan katkı ödüllendirildi. Törende Bölge ödülleri kategorisinde, Kuşadası Kulübüne Kadı Kalesi Anaia Kazı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Mercangöz ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2015 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
18. Skalite Turizm'de Kuşadası Kulübüne ödül
Skalite - Turizmde Kalite Ödülleri, 19 Aralık Cumartesi akşamı, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törenle verildi. Murat Ali Aydın'ın sanat yönetmenliğini üstlendiği gecede 21 kategoride 2015 yılının en iyileri ödüllendirildi.

Törende Bölge ödülleri kategorisinde, Kuşadası Kulübüne de ödül gitti. Kadı Kalesi  Anaia Kazı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Mercangöz ödüle layık görüldü.

Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar genel teması “Barış ve Kardeşlik” olan gecede, yaptığı konuşmasında barışın turizm ve kalite açısından önemine vurgu yaptı.

Feza Solaklar; “Bu seneki Skalite temamızı oluşturan barış, turizm ve kalite aslında ayrılmaz bir üçlü oluşturuyor. Barış olmadan, turizm ve kalite hiçbir zaman tam anlamıyla bir araya gelemiyor.  Bizim de çabamız, üçünü bir arada gerçekleştirebilmek. Bu hedefe ulaşana kadar da sabırla çalışmaya devam edeceğiz. 18’incisini düzenlediğimiz Skalitemizi gerçekleştirmemize imkan sağlayan platin, altın, gümüş ve tüm hizmet sponsorlarımıza; aynı zamanda, bize değerli zamanlarını ayırarak destek veren tüm jüri üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.