Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Caferli sanatla buluştu

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği işbirliğinde düzenlenen Caferli Sanat Çalıştayı sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Caferli sanatla buluştu
Çalıştay 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen resim sanatçılarının katılımıyla düzenlendi. 3 gün süren çalıştay programı kapsamında düzenlenen söyleşiler ve performans saatleri, sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.
Calıştay Koordinatörü ve Sanat Danışmanı Halilhan Dostan, Caferli’nin sanatla buluşmasının hem ülke sanatı hem de Caferli için pozitif gelişmelere yol açacağını söyledi. Dostan “Ben bir sanat emekçisiyim. Uzun yıllardır halkla sanatı yan yana getirmeye çalışıyorum. Sanatçı dostlarımızla biraraya gelip yurdun birçok yerinde bu tarz çalıştaylar gerçekleştiriyoruz.  Caferli’de gerçekleştirdiğimiz bu buluşma beni çok heyecanlandırdı. Gerek köy gerekse bölge halkının sanata olan ilgisi gerçekten muhteşem. Böyle bir buluşmaya vesile oldukları için Kuşadası Belediyesi"ne ve  Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.