Türkiye’nin farklı şehirlerinde 11 hastanede faaliyet gösteren Universal Hastaneler Grubu’nun üst düzey yöneticileri Kuşadası’nda 3 günlük kampta buluştu. Kuşadası Blue Sky Otel’de bir araya gelen Universal yöneticileri, hem Universal Kuşadası Hastanesi’nde incelemelerde bulundu, hem de Otel’de 3 gün boyunca bilgi paylaşımında bulunarak yeni hedeflerini belirledi.
Universal Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Esat Erkuş, Türkiye’nin en büyük sağlık zincirlerinden biri olan Universal’in 2011 yılında yeni ortaklık yapısına kavuşmasının ardından yeniden yapılandığını, 2012 yılının başarılı geçtiğini dile getirdi. Her ay İstanbul’da bir araya gelen Universal Hastaneler Grubu’nun yöneticilerinin bu kez Kuşadası’nda kampa girerek yoğun bir toplantı trafiğini yaşadığını dile getiren Erkuş: “Grubumuz yeniden yapılanmanın getirdiği zorlukları aştı, şimdi gerçek bir aile gibi tüm hastanelerimiz elele vererek sağlık gibi zor bir alanda daha başarılı işler yapıyor. Hedefimiz büyük ve köklü bir kurum olmamızın avantajını kullanıp sinerji yaratmak. Ülkemizin en güzel tatil beldelerinden biri olan Kuşadası’nda bu toplantıları gerçekleştirerek gerekli olan moral ve motivasyonu sağladığımızı düşünüyoruz.”
Universal Hastaneler Grubu Ege Bölge Koordinasyonundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr.Ulvi Ünal, Universal Kuşadası Hastane Direktörü Aytül Kaymakçı ve Başhekim Op.Dr.Barış Gürcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılar sonrasında Hastane’de yapılan incelemelerde yöneticiler, Grubun en yeni hastanesi olmasına rağmen yakaladığı başarıya hayran kaldılar.