TÜRSAB’ta  dostluk ve dayanışma kazandı

TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu seçimlerinde üç adayın çekişme yerine birlik beraberlik mesajı vermesi, hep birlikte sandıkta oy kullanması, konuşmalarında centilmenliği ön plana çıkarması üyelerden büyük alkış aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 17:12
adaninsesi.com

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)  Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) seçimleri yapıldı. Efes Kongre merkezinde yapılan seçimler, üç adayın rekabeti yerine, birlik ve beraberlik mesajlarına sahne oldu. Divan Başkanlığını TÜRSAB ikinci başkanı Bülent Katkak’ın yaptığı  kongrede  konuşan adaylar Mustafa Tatar, Gökhan Aydın ile Oğuz Şahin birbirilerini eleştirme yerine, sektörün ve ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek birlik, beraberlik mesajı verdi. Üç ayrı liste halinde girilen seçimler sırasında da üyelere birlik mesajı vermek için üç aday ile önceki dönem BYK Başkanı Fahrettin Çiçek, birlikte oy kullandı. Adayların centilmenliği  salondaki üyelerden büyük alkış aldı.

Kuşadası BYK’ya üye 167 üyeden 119’u oy kullandı.  Gökhan Aydın’ın Mavi Listesi 56, Mustafa Tatar’ın turuncu listesi 38, Oğuz Şahin’in beyaz listesi ise 25 oy aldı. Üyeler ile rakiplerine teşekkür eden Gökhan Aydın”Çok gurur verici bir gün yaşadım. Burada seçim dışında çok uzun zamandır görmediğim dostlarımı da kazandım. Kuşadası’nda bu görev için birden fazla aday olması çok sevindirici. Çünkü bu bizlerin mesleğine ve işine ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. Demokratik bir ülkede yaşayan bizlerin sorumluluk alma hevesinin göstergesidir. 23 yıldır Kuşadası’nda bu mesleğimi sürdüren biriyim. Bu zor günlerde de mesleğimi aşk ile sürdürmeye devam ediyorum. Ben iş hayatında da profesyonel ekip çalışmasına inanan biriyim. Çünkü başarılı yöneticilerin çok çalışan değil, ekibini iyi motive edebilen kişilerin olduğuna inanıyorum. İşinde başarılı, tecrübeli ve dinamik bir ekip kurmak için uğraştık. Ben Kuşadası BYK üyelerinin arasında tanışıklığın eksik olduğunu düşünüyorum. Bu gün bu zor şartlarda doğru rekabet edebilmemiz için iyi iletişim kuruyor olmamız gerekiyor. Bu bağlamda BYK’nın en büyük görevi üyelerle genel merkez arasında köprü olabilmektir. Şuna emin olabilirsiniz ki, burası bir fedakarlık kürsüsü. Bu görevi hep birlikte yürüteceğiz. İş hayatında ve normal hayatımda prensibim şudur ki, bir kişiyle yüz yüze konuşmadan hiçbir şekilde ön yargılı davranmam, başkalarının dediklerine kulak asmam. Diliyorum ki, bu zor günler en kısa sürede geçer biz de düzlüğe çıkarız”şeklinde konuştu.  

Gökhan Aydın başkanlığındaki TÜRSAB Kuşadası BYK şu isimlerden oluştu: Fahrettin Çiçek, Volkan Yırtımcı, Funda Yılmaz, Gerçek Pat, Şener Yılmaz Çelik, Eda Sözmener, Kazım Okuyucu, Abdurrahman Birinci.